RaceChip One

Влез во светот на RaceChip . Докажан квалитет со поволна цена            

                                                                 

RaceChip®

од 129,- Euro

+20 % повеќе HP                                     +20 % повеќе обртен момент

Заштеда на гориво и до 1L/100 км

RaceChip One (Директен линк)

Racechip One - најдобар во својата класа

Апсолутно задоволство при возењето со непобедлива цена

Не мора да ве збунува атрактивна цена од Racechip One. Нашите перформанси на чип со основно ниво ги обезбедуват сите бенефиции кои доаѓаат од експертиите на лидерот во пазарот на ChipTuning индустријата. Хардверот и софтверот во нашите производи со врвен квалитет се специјално дизајнирани да од автомобилите ги искористат најдобрите перформанси . Дури и со Racechip One, ќе добиете пристап до многу повеќе резерви на енергија на вашиот автомобил. Ќе уживате во возењето на друго ниво - ќе ја почувствувате дополнителната енергија, со поголем вртежен момент ќе ја почувствувате и можноста да се заштеди гориво.

MaxChip.mk како директен застапник за Македонија на производите од RaceChip ви гарантира : квалитет , безбедност , професионалност и гаранција до 5 години на уредот поддржано од RaceChip®.