RaceChip Tuning Box

More performance 

 

Конфигуратор за RaceChip

Пронајдете го вашето возило
 

 +30 power             1/L-заштеда на гориво на 100km
 +30 torque             Годишна заштеда до 400 EUR и повеќе 


                               RaceChip®                                  RaceChip® Pro2                                               RaceChip® Ultimate
                              од 129,- Euro                                    од 249,- Euro                                                       од 479,- Euro

 
Вашето возило може повеќе - со добар и ефикасен Chiptuning

Во модерните возила најчесто има многу повеќе потенцијал отколку што е објавено од страна на производителот. Нашата страст е да се искористи овој потенцијал преку нашите RaseChip модули - без загрозување на сигурноста и трајноста на возилото. Со зголемување на вртежниот многу од нашите клиенти ја забележуваат заштедата гориво , која се движи до 1L/100km
Нашите модули дозволуваат подесување на чипот во реално време од податоците што служат за контрола на моторната единица и да се оптимизира во различни услови. Овие модули вклучуваат, на пример, времето на инјектирање, количината на инјектирање, притисокот на вбризгување, зголемување на притисокот и количеството на воздушната маса. На тој начин ќе се добија целосна слика за потенцијалот на вашиот мотор и ќе се постигне идеалната моќност на вашето возило.
Ве молиме контактирајте го нашиот техничар за услугите од понеделник до петок, по телефон или преку e-mail.