Назад кон Каталог на возила > Alfa Romeo Gt > 3200

Car Alfa Romeo Gt 3200

Version Engine Org Hp Tuned Hp Profit Year
  3200 V6 24v  239  262.9  23.90  2003 

Страна 1 од 1, прикажува 1 од вкупно 1 записи ( 1, / 1 )

<< претходно | | следно >>